MVP Intercanis Brno 2011

28.06.2011 20:00

Na tuto výstavu jsme se velmi těšili, jako každý rok. Loni nám to sice nevyšlo kvůli štěňátkům, ale za to letos to byl doslova TRIUMF našeho víceletého chovatelského snažení. Močentě zbývalo získat posledního CAJCe k udělení titulu Junior Champion ČR a tak nervozita byla větší než obvykle. Obzvláště po té, co jsme se dozvěděli v Řásné od pana Hrušky, že naší soupeřkou bude krásná Waneska, kterou jsme si už před 14cti dny prohlédli a konstatovali jsme, že to tedy nebude vůbec jednoduché.

 Nicméně Drahá Moja potvrdila své exteriérové kvality, které jsme na ní pozorovali už od útlého dětsvtí a získala ocenění Výborná 1 CAJC a k tomu přidala ještě Junior BOB. Tímto naše krásná Světová vítězka mladých splnila podmínky pro JCH ČR během pouhých sedmi týdnů, metodou START - CÍL. Máme z ní obrovskou radost!!! Posudek z výstavy zde. Rozhodli jsme se, že nebudeme zavazet dalším, krásným, mladým fenkám a se soupeřkami se na příště utkáme až v Mezitřídě.

A naše radost nebrala konce, když krásná Cimyschka Kryšpínova tvrz majitelky Mirky Hrubé, skvěle reprezentovala naši stanici a získala ocenění Výborná 1 CAC, BOB a završila 3. místem ve Velké národní ceně. Více najdete zde. A ty Mirko tu malou potvůrku lepši cepuj :-D :-D :-D!!!!!

 

Reprezentoval nás i pejsek Caspar Kryšpínova tvrz, který si bohužel odnesl už po druhé od stejné rozhodčí známku Velmi dobrý 1, majitele to značně otrávilo, ale my jim radíme, aby nevěšeli hlavu a zkusili to ještě jednou na podzim u jiného rozhodčího, neb pejsek na výbornou opravdu má a příklad si vemte z Caspíkova tatínka - šampiona, který měl podobné začátky. Děkuji vám Tome a Zorko za snažení.

 

Jinak výstava byla velmi příjemná, až na to horko v pavilonu. Pokecali jsme s přáteli, probrali jsme velmi důležité věci!!! Zasmáli jsme se, padla i jedna Plzénka k bramboráku, že René :-D :-D :-D. A věčer jsme to všechno oslavili na festivalu Rockový mlýn ve Vrchoslavicích.

Za krásné fotky děkujem Renatě Olejníkové a Martině Jongalíkové :-D.

celé fotoalbum z výstavy Renaty Olejníkové najdete zde.


TOPlist